ЯК ПІДГОТУВАТИСЯ ДО ЗЙОМКИ НАРЕЧЕНОЇ

Прості рекомендації ідеального ранку нареченої, та як не соромитися фотографа на зйомці

Ранок нареченої - особливий час у вашому весільному дні, який може відобразити фотограф. І хоча ваше основне завдання – насолоджуватися процесом, дещо для правильної підготовки ви зробити можете.

ПІДБЕРІТЬ ЛОКАЦІЮ

Знімати можна вдома, у номері готелю чи фотостудії. Швидше за все, вдома ви відчуєте себе найкомфортніше, але там може бути недостатньо світла або просто не підійде інтерєр.

 

Не кожна локація підійде для ранкової фотосесії. По-перше, має бути просторим, тому що у весільний день тут збереться ціла група спеціалістів: мінімум фотограф, відеограф, стиліст. По-друге, в ідеалі локація повинна бути недалеко від місця самої урочистості, щоб вам не довелося потім з макіяжем та укладкою добиратися на церемонію з пробками. І, що є дуже важливим, у приміщенні для зйомки має бути хороше природне світло та підходящий інтер’єр.

Зверніться до вашого фотографа – він обов’язково вам допоможе у цьому виборі.

(приклади, взяті з Pinterest)

ЩО ОДЯГНУТИ?

Вибір одягу також залежить від того, де пройде зйомка і які фотографії ви хочете отримати в результаті: затишна шовкова піжама для домашньої фотосесії або напівпрозора комбінація, яка є доречною в розкішному номері?

Найчастіше, нареченій не обійтися без нижньої білизни, будуарної сукні чи пеньюара. Якщо такий варіант здасться надто відвертим, можна підібрати гарний шовковий халатик чи піжаму.

Мабуть, єдине правило, яким варто керуватися - обирайте речі, в яких ви почуваєтеся собою. Якщо взуття на низькій шпильці з рожевим помпоном - це зовсім не ваше, замініть їх на щось затишніше. Хочете красивих та помірно відвертих фотографій, але не впевнені, що задоволені своєю фігурою? Підберіть під напівпрозору сукню правильну білизну: бюстгальтер тієї форми, яка вам йде, і трусики з високою талією і комфортною висотою вирізу.

(приклади, взяті з Pinterest)

ДЕТАЛІ

Зйомка ранку нареченої передбачає, що на знімках будете не тільки ви, а й різні красиві деталі. Це слушний момент, щоб зробити кадри особливих аксесуарів, сфотографувати які потім може просто не бути часу. Весільні запрошення, ваш букет, прикраси, туфлі та інші пам’ятні речі краще підготувати заздалегідь.

(приклади, взяті з Pinterest)

ВАШ PLAYLIST

Це найкращий спосіб розслабитися, налаштуватися на потрібну хвилю та насолоджуватись прекрасним моментом. Щоб вранці не ламати голову над тим, який трек поставити - підготуйте список ваших улюблених пісень.

(приклади, взяті з Pinterest)

КОМПАНІЯ БЛИЗЬКИХ 

Ніщо так не прикрасить ваш ранок і не додасть впевненості і веселої атмосфери, як присутність рідної вам людини. Запросіть сестричку, найкращих подруг,  маму - знімки з мамою точно вийдуть найзворушливішими. Тільки врахуйте - щоб кадри були гармонійними, вбрання мами чи подруг має поєднуватися з вашим, в ідеалі, мають бути одягнені в одному стилі та одній палітрі кольорів. Запропонуйте зробити фотозйомку в однакових піжамах або халатах - їх можна подарувати дівчатам заздалегідь.

( приклади, взяті з Pinterest)

ЗАВЧАСНА ПІДГОТОВКА - ВАШ СПОКІЙ 

Занотуйте в блокнот список важливих справ до весілля, зробіть усе необхідне заздалегідь - заплануйте візит до косметолога, запишіться на корекцію брів, епіляцію та інші звичні процедури, після яких шкірі потрібно заспокоїтися. Відмовтеся від ризикованих експериментів із автозагаром або новою косметикою, щоб не повторити сюжет «Війни наречених».

Перед зйомкою переодягніться у вільний одяг, щоб сліди від нижньої білизни та вузьких джинсів зникли до початку фотосесії. Виспіться, відпочиньте, смачно поснідайте (!) та налаштуйтеся на приємний лад.

( приклади, взяті з Pinterest)

А НАЙГОЛОВНІШЕ ПАМ'ЯТАЙТЕ: це ваш день і все має бути, як ви хочете. Не бійтеся експериментів і робіть те, що створює вам гарний настрій.